Hírek, információk

Birkózóbál

Az Érdi Birkózókért Alapítvány 2024. február 17-én, szombaton rendezi meg hagyományos évértékelő bálját, melyre szeretettel várunk minden volt birkózót és családját, illetve mindenkit, aki szórakozni szeret és ezúton is szeretné támogatni az Érdi Spartacus Sport Club sportolóit.

Tovább olvasom »

Méltó emlékezés Tar Mihály előtt

Nagyszerű szezonkezdeten vannak túl az érdi birkózók és szumóversenyzők. Január második hétvégéjén rendezték ugyanis az Érd Kupa – Tar Mihály Emlékversenyt, amelyen a hazai sportolók mellett szép számmal képviseltették magukat külföldiek is.

Tovább olvasom »

Tar Mihályra emlékezünk az idei Érd Kupával

Az Érdi Spartacus SC a hétvégén rendezi meg az Érd Kupa – Tar Mihály Nemzetközi Emlékversenyt. Az eseménynek a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola és szintén az egy évvel ezelőtt elhuny elnökről elnevezett Birkózócsarnok ad otthont. 

Tovább olvasom »

A Magyar Sumo Szakszövetség évértékelő rendezvénye

A Magyar Sumo Szakszövetség ma megtartotta évértékelő rendezvényét. Díjazták a világversenyek helyezetteit és az év versenyzője díjak is átadásra kerültek. Az Érdi Spartacus versenyzői itt is szép sikert arattak. Év felnőtt sumosa Buzás Patrik, női utánpótlás győztes Bajler Kitti.

Tovább olvasom »